Home » Contact

Beleid t.a.v. corona:

Met de zorg omtrent het coronavirus heb ik mijn werkwijze aangepast.

Juíst in deze tijd van onzekerheid en verhoogde stress, wil ik graag beschikbaar blijven. Afspraken in de praktijk zijn mogelijk. Daarbij volg ik de landelijke richtlijnen van het RIVM en neem duidelijke voorzorgsmaatregelen in mijn praktijk.

Verder hanteer ik de volgende handvatten:
- voel je je gezond (geen verkoudheid- of griepklachten), dan ben je/zijn jullie welkom in de praktijk. Uiteraard houden we fysiek afstand.

- ben je verkouden, hoest je of heb je koorts, dan kunnen we een beeldbel afspraak maken. Dat gaat via (het goed beveiligde) Whereby. Ik stuur je/jullie de link naar mijn online 'sessieruimte'. Je hoeft niets te downloaden, alleen op de link te klikken en 'aan te kloppen'. Wel heb je Google Chrome nodig als browser. Van te voren stuur ik je de benodigde informatie hierover. 

- de annuleringsvoorwaarden zijn - in ieder geval tot 1 juni- vervallen.

Ik wens je wijsheid en gezondheid in deze uitzonderlijke tijd!

(update: 13-05-2020)


Wil je kennismaken of heb je vragen?

Voel je vrij om contact op te nemen per telefoon, mail of via het contactformulier. Ik antwoord gewoonlijk binnen 24 uur.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je privacy als je dit formulier invult. 

Een intake kan vanaf 4 juni. (Update: 23-05-2020) 

Contactgegevens: 

De praktijk is gevestigd in Heart House,
op de 1e verdieping van de villa.


Tilly van Vuuren, relatie- en lichaamsgerichte psychotherapie
Huizerweg 54
1402 AD  BUSSUM

contact@tillyvanvuuren.nl

06-223 75 669

Bereikbaarheid

OV: Ca. 15 min. lopen vanaf station Naarden-Bussum of Bussum Zuid. Vanaf busstation Bussum Zuid of Hilversum met bus 107, halte Bussum Oosteinde.

 

Auto: Heart House heeft een grote parkeerplaats aan de zij-/achterkant van het pand, gratis voor bezoekers. Bereikbaar via de oprit van nr. 58, van de tandarts. Parkeren op de openbare weg is in de avonduren gratis.